Det startede med en Instagram profil, og det gjorde det, fordi jeg længe havde smidt billeder og opdateringer om alt min loppehalløj op på min private Facebook profil. Jeg tænkte, at hvis jeg havde et sted, der kun handlede om loppis, så kunne de af mine venner, der syntes, at det var spændende følge den, og resten kunne slippe. Både Instagramprofilen og bloggen her opstod for sjov, og jeg regnede bestemt ikke med, at der ville komme ret mange følgere, hverken det ene eller det andet sted. “Hvorfor skulle folk følge lige netop min profil. Der er så uendelig mange, der laver det samme, og som er både mere tjekkede, bor federe og har bedre tid og råd til at lave smukke billeder, end mig”, sagde jeg til en god ven. Så det var ikke de store forventninger, jeg havde til hverken Loppishjem Instagramprofil eller blog.

I dag har Loppishjem alligevel rundet 500 følgere på Instagram og bloggen bliver også besøgt. Jeg lovede @grev_e_inden, der blev følger nr. 500, at der ville komme et indlæg på bloggen, og det manglede da også bare. Det er stadig bare for sjov – både Instagram, blog og Facebooksiden. Jeg skal ikke være bloggerstjerne eller noget andet i den stil. Men jeg vil gerne sige tak til alle dem, der har trykket “følg” eller “like” på Instagram og Facebook, og til jer, der læser mine indlæg på bloggen. Der er stadig plads til en masse flere, både på FB, Instagram og her på bloggen. Så hold jer endelig ikke tilbage med at sprede ordet. Jeg vil også stadig gerne have info om gode loppemarkeder i hele landet til kalenderen. På FB er der mulighed for at lægge sine egne inspirerende ord og billeder på siden @loppishjem, og på Instagram kan man følge mine nørklerier.

Tak igen for jer, for køligt vejr og iskold hvidvin ❤️